AstroWinner

24u/24 Astrolijn
Nederland
+32 904 88 6 88
Vast tarief 2€ per/min
Belgie
0904 88 6 88
Vast tarief 2€ per/min

Bel Goedkoper

met Belcredits
Nederland
+32 904 88 6 88
Vast tarief 2€ per/min
Belgie
03 500 46 46
Lokaal telefoonnummer vanaf 1€pm
kaartlegster Helena uit Blankenberge
BESCHIKBAAR
Code: 2904
Kaartlegster

Helena

Zodiac teken TWEELINGEN

Een kaartlegster, waarzegster,  helderziende of paranormaal lichtwerkster met het sterrenteken Tweelingen heeft meestal een  sterk inlevingsvermogen en is ook zéér paranormaal intuïtief.  Meestal beschikt die ook over de karaktereigenschap om  haar boodschap op een levendige manier over te brengen...

Helena is zo een invoelend medium met die Gemini karaktereigenschappen.  Al van kinds af aan beschikte Helena namelijk over de gave van de helderhorendheid , de heldervoelendheid en van de helderwetendheid . Ook haar grootmoeder bezat deze Gave.   Om je te kunnen helpen gebruikt Helena haar  6e zintuig  en haar Napolitaanse waarzegkaarten. Tijdens het gesprek gesprek ziet Helena jouw persoonlijke ontwikkeling en probeert zij jou te helpen bij het komen tot de juiste inzichten en bij het maken van de juiste keuzes.  Die heb je immers nodig om te evolueren  en  die zullen je ook  verder op weg helpen op je levenspad.

Je kunt aan Helena al je vraagjes  stellen over de liefde, je relatie, je gezin, de familie, het werk en je carrière en financiën. Ook voor energetische healings door de telefoon kun je bij haar terecht. Helena heeft steeds een luisterend oor. Helena communiseert ookmet Gene zijde ( o.a. het praten met overleden dierbaren, het channelen met Gidsen en Engelen) kan je bij  Helena terecht

Wat is channelen ?

Channelen houdt in dat we onszelf naar een toestand  van verruimd bewustzijn gaan weten te brengen waarin we contact kunnen maken met een Gids van een hoger  niveau of met ons Hogere Zelf of Bron.   We hoeven immers heus niet spiritueel opgeleid of ontwikkeld te zijn om te kunnen channelen;  wat we wel nodig hebben is een gezonde dosis geduld, vertrouwen en een sterk verlangen om contact te maken.  Wanneer we gaan channelen, bouwen we, als het ware, een soort van brug naar dit liefdevol, doelbewust, collectief hoger bewustzijn dat ook wel God of Godin wordt genoemd, het AL aanwezige, of de Universele Geest. Wanneer we gaan channelen verkrijgen we  toegang tot deze informatiebron door een verbinden te maken  met een hogere gids of ons hogere zelf.  Deze Gids zal vanuit deze trillingen naar onsreiken en dit ook  meer beschikbaar voor ons  maken.   Het openen van je kanaal  voor deze dimensies zal voor ons een soort van evolutiesprong teweegbrengen, want channelen is immers een zéér krachtig middel om te komen tot spirituele groei en een bewuste transformatie.

 Via channeling wordt er een poort geopend en krijgen we  als het ware  toegang tot alle ideeën, kennis en wijsheid die er is en die er  ook altijd beschikbaar voor ons  zal zijn.   Channeling is het meest waardevol als kan gebeuren  met energieën van de hoogste regionen van ons bewustzijn. De helderheid en trilling van diegene die channelt zal het niveau van bewustzijn mee bepalen.

Channeling kan voor ons  dus een poort openen naar meer liefde: de hogere sferen stromen immers over van liefde. Via channeling maken we  de verbinding die ons  stimuleert, aanmoedigt en ondersteunt.

Channeling kan de wijze leraar in ons leven brengen waarnaar we op zoek zijn :  dit is veeleer een innerlijke leraar dan wel een leraar in de uiterlijke wereld.  Channeling verstrekt ons meer inzichten en antwoorden op vragen als ‘Waarom zijn we hier?’ en ‘Wat is nu juist de betekenis van het leven?’.

Channeling is net zoals het klimmen naar een bergtop van waaruit  men een veel wijdser  uitzicht heeft. Het is een manier waarop we meer te ontdekken over de aard van de realiteit, meer  leren over onszelf en de anderen en we het leven kunnen gadeslaan vanuit een allesomvattend perspectief, dat ons ook zal helpen om de ruimere betekenis te ontdekken achter de situaties waarin wij ons nu bevinden.  Wanneer we toegang verkrijgen tot die hogere sferen komen we in contact met grote wijsheid, kennis, uitvindingen, kunst, filosofie, poësie en allerhande ontdekkingen.

BESCHIKBAAR
Code: 1944
Lifecoaching

Habibi

Zodiak teken VISSEN

Een medium, energetisch lichtwerkster,  paragnost of paranormaal hulpverleenster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en sterk invoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap van  zich héél sterk  mens- en dier te kunnen aanvoelen.

Habibi is zo een helderziend en heldervoelend medium dat geboren is onder dit zonneteken.  Het is een lieve doch eenvoudige warmhartige dame die beschikt een héél  groot  invoelingsvermogen.

Habibi kreeg haar Gave reeds van bij de geboorte  mee  en al sedert haar kleuterjaren stelde ze al haar Gaven ten dienste van haar medemens.  Habibi ziet dat dan ook als haar levenstaak  en is van plan om daarmee door te gaan zolang de mensheid haar  nodig heeft.

Reeds van baby af werden onrustige baby's in de aanwezigheid van Habibi opnieuw kalm en rustig ! Als kleuter nam ze al de pijntjes en de zorgen van de andere kindjes weg en had ik al het lef om tegen volwassen te zeggen wat er mis was en dat ze naar de dokter moesten gaan!   Wat haar ouders méér dan eens in verlegenheid bracht!

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  staat medium Habibi  altijd open voor een verhelderend gesprek.

Met uw vragen of problemen bent u bij medium Habibi aan het juiste adres. Ze doet ook aan fotoreading en kan goed voorwerpen aanvoelen.  Habibi kan ook contacten leggen met overleden dierbaren en dieren.  Ze is ook heelster en kan pijnen wegnemen door magnetisatie, zelfs op afstand!  Habibi kan voor jou in de toekomst kijken en samen met jou bekijken hoe je je lot zou kunnen bijsturen of veranderen.  Haar specialiteit is het verwijderen van negatieve energieën, aanvoelen van bewerkingen en zwarte en witte magie,  het wegnemen van entiteiten en het zuiveren van huizen…

Habibi biedt haar hulp ook aan voor het zakenleven : ze biedt zakelijk advies en kan ook bedrijfsleiders helpen bij een personeelsscreening.

Wat is Witte Magie ?

Witte magie, ook wel natuurlijke magie genoemd, is magie die met goede intenties wordt beoefend.   Het tegengestelde is zwarte magie.   Niet iedereen kan  deze twee vormen van magie van elkaar onderscheiden :  zo zullen bijvoorbeeld heel wat  christenen alle magie de facto  verwerpen en sowieso slecht vinden.

Witte magie is historisch verbonden met heidense natuurverering en vruchtbaarheidscultussen waarbij goden en godinnen dienden gunstig gestemd te worden om een goede oogst te bekomen.

Moderne paganistische religies zoals wicca beoefenen,  naar hun beweren, alleen de witte magie.   Witte magie wordt tegenwoordig ook vaak geassocieerd met stereotiepe vrouwelijke concepten als dat van een moedergodin, het één zijn met de natuur, de natuurgeesten en het aanbidden van de godin.

 

Waar u op moet letten, als u van plan bent om een helderziende te raadplegen ?

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om nog naast het paranormale te kijken.  Honderden helderzienden, mediums, paragnosten, tarot lezers, nummerologen, astrologen en ga zo maar verder bieden online hun diensten aan, allemaal zogezegd  ‘om hun medemens te helpen in harde tijden’, of is het misschien ‘om zichzelf schandalig te verrijken op de miserie van een ander’.   Het grote probleem is dat er geen wetenschappelijk bewijs is om hun Gave te bevestigen of te ontkrachten. Feit is dat als je een raadpleging overweegt, demogelijkheid bestaat dat je  geld armer bent en geen wijsheid rijker.

Hier volgen enkele zaken waar u best rekening mee houdt  :

Technologie versus het spirituele

Paradoxaal aan de toename van technologie in onze maatschappij, begint ook het spirituele bewustzijn aan een soort van opmars.   Als je "helderziende" intypt op Google, of om het even welke andere zoekmachine,  dan verkrijg je meteen pakken commerciële sites voorgeschoteld, waar je meteen a-la-minute per telefoon consulten kan krijgen.   Programma's als "Het zesde zintuig" kennen een hoge kijkdichtheid en boeken met onderwerpen die handelen  over het paranormale verkopen als zoete broodjes.

 

Commerciële wildgroei

Dit is allemaal prachtig, maar de huidige wildgroei aan helderzienden, tarot lezers, astrologen en andere die zich met het occulte onledig  houden, maakt het voor de leek soms héél moeilijk om door het bos de bomen nog te zien.   Als je nog wat verder zoekt, vindt je ook pakken blogs waarin de ene helderziende geprezen wordt door persoon A en door persoon B vervolgens weer als bedrieger wordt ontmaskerd.  Wat moet je daar dan uiteindelijk nog  over denken?

 

Eigen motivatie

Het eerste wat je jezelf moet afvragen, alvorens je naar een helderziende stapt, is je eigen motivatie en wat je verwachtingen zijn.   Wil je enkel wat vermaak en geloof je er niet meteen in, of neem je de raad van een helderziende als ernstig en ga je er ook gemakkelijk naar leven?   Dit is erg belangrijk, gezien er niemand is die alle wijsheid in pacht heeft en er helaas ook veel bedriegers in het wereldje der helderzienden rondlopen.   Zeker als er media mee gemoeid is, zoals televisie, zijn zaken makkelijk te manipuleren en te verdraaien.   Laten we niet vergeten dat er ook nog mentalisten bestaan, of mensen die mentale goochel trucs trainen, waardoor ze als paragnosten kunnen overkomen.

 

Het grote probleem is dat er geen keurmerk bestaat en zelfs geen wetenschappelijk bewijs of consensus over het bestaan van een zesde zintuig. Dit geeft bedriegers de kans om mensen voor veel geld te blijven oplichten en sceptici de macht om mogelijk echte helderzienden als bedriegers te blijven bestempelen.

 

Er zijn echter mensen met goede bedoelingen, die mogelijk wel dingen kunnen, waar je versteld van staat. Alleen is het de vraag of deze hun gave altijd commercieel willen uitbaten.

 

Juridisch en financieel

Het enige advies dat men kan opvolgen is nagaan wat het advies van een helderziende je waard is. Houdt er ook rekening mee, dat je er ook juridisch niets mee bereikt en dat het blindelings vertrouwen in paragnosten en helderzienden soms ook meer schade kan aanrichten, dan dat je je eigen gezond boerenverstand leert te gebruiken.  

De meeste mensen die helderzienden raadplegen bevinden zich meestal in een wanhopige toestand. Stel jezelf de vraag of iemand die veel geld slaat uit een persoon met financiële problemen, het wel écht goed kan menen met die persoon ?

 

Veel van die online sites waarop mediums, paragnosten en helderzienden hun diensten aanbieden, zijn redelijk duur. Hoeveel per minuut wil je betalen?  Ikzelf denk dat het belangrijk is dat je eens rondkijkt en de zaken grondig vergelijkt.  Een recent onderzoek wijst uit dat ja, de verhouding kwaliteit/prijs in acht nemende het voordeligst uit bent via de site astrowinner.be.  Als je via die site besluit om via credits te bellen, dat zijn pakketjes die je voordelig kan aankopen met je credit card, kan je bellen vanaf slechts 1 euro per minuut.  De site astrowinner.be en astrowinner.nl  is de enige in heel de benelux die spirituele hulp op een etisch verantwoorde, eerlijke en betaalbare manier weet te verkopen…

 

Het is logisch dat helderzienden ook hun kosten hebben en niet gratis kunnen werken, maar bedenk ook dat je te maken hebt met een harde business waarbij geld soms meer centraal staat dan jouw problemen. Let ook heel hard op bij consulten aan de lijn die nogal lang duren. De stiltes voor connectie zullen jou niet wijzer maken, maar de helderziende wel.

 

Dus voor je aan een consult begint, overweeg dat wat je te horen krijgt goed bedoelt zal zijn in de meeste gevallen, maar dat de toekomst niet honderd percent voorspelbaar is en dat jouw eigen houding belangrijk is. Als je zo sceptisch bent, dat je niet in helderziendheid gelooft, geef je geen geld aan een consult, maar als je te licht gelovig bent, trap je in de val van een bedreiger.

 

Best is om zeker niet het duurste medium te gaan raadplegen, geen te hoge verwachtingen te stellen en je eigen gezond verstand er bij te houden.  Raadpleeg ook eens de site paranormica.be, die werken enkel met gereputeerde paragnosten.   Zeg nu eens eerlijk je wilt toch geen geld uitgeven aan mevrouwtje Huppeldepup uit Zaandam die toevallig spiritueel medium is, werkt voor een minderwaardige paranormale lijn als 1-2-3 paranormaal en los van dat nog erotische consulten geeft op een sexlijn… Kies liever voor betrouwbare sites als paranormica.be en belconsulenten.be

 

Kijk ook uit wat je zegt. Dikwijls zeg je zelf meer dan je denkt en dan is het voor een helderziende makkelijk je te doen geloven dat hij/zij je kan lezen als een open boek. Je bent er gewoon één. Tijdens een consult mag je niet meer zeggen dan je naam, je geboortedatum en waar het probleem op slaat. Als de helderziende dan geen raad kan geven, is hij/zij je tijd en geld niet waard.

 

Kan een persoon met zo weinig informatie zoveel details geven, dan heb je mogelijk met een echte helderziende te doen.

Tot slot misschien nog enkele namen waarvan je kunt hebben gehoord omdat ze vaste waarden zijn binnen het paranormale wereldje  : bloemenmedium Mariëlle, astroloog Ludo Legein, helderziend medium Cynthia De Bruycker, helderziende Tarkild Delaere, medium Chrisje Bressinck, helderziende Irena Leavens, medium Elilies, handlezer Jaak Ruytinx, helderziende Wilfried De Decker, kaartlegger Dennis Rombaut, kaartlegster Emmy Kelders, kaartlegster Maria Vinarta, astrologe Lydie Scherpereel, kaartlegster Berlinda Van Zon, en vele andere…

IN GESPREK
Code: 1919
Astroloog

Ludo

Zodiac teken TWEELINGEN

Een astroloog, waarzegger,  helderziende,  paranormale hulpverlener of –coach  met het sterrenteken Tweelingen  is meestal  een vlot communicatief persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en een analytisch vermogen om elke situatie juist in te schatten.

Ludo Legein is zo een astroloog en kaartlegger die geboren is met de zon in het teken Tweelingen.  Het is een vlotte en vriendelijke man met het hart op de juiste plaats en een krachtig inlevingsvermogen.  Als zoon van de bekende Vlaamse kaartlegster Emmy Kelders was het spirituele, het esoterische  en het paranormale bij hem al van kinds-af-aan vertrouwde materie.  Later is hij zich ook nog gaan verdiepen in de astrologie en wist hij via een opleiding bij astrologe Dianne Delbarre en vooral ook door een flinke dosis zelfstudie van de astrologie uiteindelijk zijn beroep te maken…

Als spirituele hulpverlener, werkzaam op een professionele  astrolijn  kan Ludo Legein  aan de hand van je geboortedatum voor jou berekenen welke planeten jouw horoscoop momenteel  gunstig en dewelke jouw horoscoop momenteel ongunstig beïnvloeden : m.a.w.  als je plannen hebt is het dan een verstandig idee van  die onmiddellijk tot uitvoering te brengen of doe je er beter aan van die voornemens nog even uit te stellen tot een later, wellicht meer gunstiger moment…

Ook op liefdesvlak kan het voor jezelf  interessant zijn om te laten verifiëren of jij en je geliefde écht wel bij elkaar passen.  Is hij of zij écht de ware of doe je er verstandiger aan van  nog eventjes vrijgezel te blijven  ?  Aan jou de keuze ?

De astrologie of sterrenwichelarij is een eeuwenoude wetenschap die  een antwoord kan bieden op heel wat prangende  vragen.  Het is immers algemeen geweten dat in het verleden heel wat koningen, keizers en zelf presidenten hun beleidsbeslissingen eerst toetsten aan de astrologie.  Denk maar aan bekende zieners als de Franse astroloog Nostradamus die in de 16e eeuw advies gaf aan menig Europees vorstenhuis, Raspoetin die de vaste astroloog was van de Russische tsarina  en meer in de huidige tijd de Amerikaanse president Ronald Reagan, die zich in veel van  zijn beslissingen liet bijstaan door astrologe Joan Quigsley…

Het lot laten bepalen door de stand van de planeten en de interpretatie  van de planetaire bewegingen heeft zo zijn logica.  We weten immers dat de planeten hun  invloed laten voelen op onze aarde.  De maan beïnvloedt duidelijk het water hier op aarde : denk maar aan de getijden van de zeeën en oceanen (eb en vloed)  en de cyclus van de maandstonden bij de vrouw.  Als de maan alles wat met water te maken heeft kan beïnvloeden  waarom zou de maan dan ook niet ons als mens niet beïnvloeden :  ons lichaam bestaat immers voor 70 % uit water?!....

Ludo Legein combineert zijn astrologische kennis met de kaarten van het Belline Orakel.  Op die manier is hij is staat om de zaken die jou overkomen en de dingen waarmee je gaat te maken krijgen ook duidelijker te situeren in de tijd.  Het is beter van alle problemen waar je mee zit  en plannen  die je nog koestert eerst aan een vermaard en gereputeerd astroloog als Ludo Legein voor te leggen.  Vervolgens zijn  raad en adviezen in overweging te nemen  Pas daarna kan JIJZELF de juiste beslissing nemen…

Ludo Legein is enkel te consulteren via de kwalitatieve astrolijnen.  U  kan hem ook boeken voor evenementen, individuele en groeps-consulten en (privé)feestjes. (steeds op afspraak)

Met zijn jaren praktijkervaring is Ludo Legein zeker  geen onbekende in het Astro wereldje,  hij is werkelijk een autoriteit is zijn vak.  Ludo Legein staat ook jaarlijks met zijn voorspellingen in tal van tijdschriften waaronder Dag Allemaal en TV familie en was reeds talloze keren te zien in tal van TV programma’s.  In het verleden was hij ook actief als  huisastroloog van Radio 2 Omroep Antwerpen, waar hij een dagelijkse horoscooprubriek verzorgde….

 
kaarlegster
AFWEZIG
Code: 1995
Bekend van TV

Brigitta

Zodiac teken KREEFT

Een kaartlegster of  helderziende  geboren onder het sterrenteken Kreeft  is meestal  een warm en verzorgend  persoon met een groot inlevingsvermogen. Ze kunnen zich eenvoudig inleven in situaties van anderen omdat ze beschikken over een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven .

Madame Brigitta is geboren onder dit zonneteken en behoort met haar aangeboren Gave tot het uiterst selecte clubje van : de betere Vlaamse helderzienden...  Wie reeds het geluk heeft gehad van bij haar op consult te mogen gaan kan dit maar moeilijk ontkennen  :

Madame Brigitta is en blijft een fenomeen.  Haar voorspellingen blijken immers keer op keer tot in de kleinste details te kloppen...

Niet voor niets is zij dan ook uitgegroeid tot de persoonlijke kaartlegster van vele B.V's -Zo was wijlen charmezanger Eddy Wally indertijd één van haar beste klanten- en ondertussen is Brigitta ook al zelf een B.V. onder de kaartlegsters !!...

Niettegenstaande Brigitta een drukbeklante en veelgevraagde paragnoste is, blijft ze vooral een volksmens zonder al teveel scrupules.   Ze weet haar werk op de betere astrolijnen  te combineren met een drukbezochte praktijk bij haar thuis in het Vlaamse gehucht Opstal nabij Buggenhout.

Bij Brigitta thuis is het dan ook letterlijk “De Zoete Inval”.  Zo staan de koffiekan en de koekjesdoos steeds klaar. Deze lieve goedlachse vrouw  geeft je direct dat warme en huiselijke gevoel.  Brigitta verkoopt géén streken maar laat vooral haar hart spreken, en juist dat wordt door velen héél erg op prijs gesteld..

Optimisme blijft Brigitta’s sterkste troef.  Ook al bevind je jezelf  in het diepste dal, steeds is er een lichtpuntje aan de horizon bij Brigitta.  Nochtans heeft Brigitta het zelf niet steeds gemakkelijk gehad in haar leven : zelf half verlamd door een hersenbloeding, een man die dronk, haar bedroog en sloeg, een kind aan de drugs : …Brigitta zelf is door het leven zeker niet gespaard gebleven, en toch heeft ze, niettegenstaande alles wat ze zelf heeft moeten doorstaan en mogen meemaken, nog steeds de Kracht om via haar Gave anderen te helpen….

Brigitta stelt je onmiddellijk op je gemak, zij biedt vooral een luisterend oor en zal je met alle discretie en met raad en daad proberen bij te staan bij alle mogelijke problemen op persoonlijk, op emotioneel en op zakelijk vlak.

Madame Brigitta verkrijgt haar inspiratie via de kaarten en de pendel. Maar eigenlijk is zij vooral een medium d.w.z. zij krijgt beelden, woorden en zinnen door via haar begeleiders en Gidsen. Tijdens haar consulten beschrijft zij tot in details het karakter, de woonsituatie, de gezondheid, het verleden en de toekomst.

Je kan bij Madame Brigitta o.m. terecht voor kaartleggen, pendelen en uiteraard ook een goed gesprek...

Brigitta werkte reeds mee aan tal van radio- en t.v.-programma’s.  Ook haar jaarvoorspellingen in het tijdschrift ‘Dag Allemaal’ wisten vriend en vijand te verstommen. Madame Brigitta slaat keer op keer ‘Nagels met Koppen’

Wat is een medium?

Een Medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het tastbare, het fysieke.

Bij alternatieve genezingen kan een medium een tussenpersoon van genezende, helende  kracht zijn.

Bij spiritisme is een medium een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met personen hier op aarde kunnen communiceren.

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost ?

Paragnost, Helderziende, Waarzegger het zijn allemaal begrippen die feitelijk hetzelfde betekenen maar die  functioneel wel verschillend kunnen zijn.

Een medium is in staat om via de helper (engelen of Gidsen) of via een persoon die is overgegaan, informatie te verkrijgen en die informatie ook  door te geven. Vaak krijgt het medium beelden binnen via het "derde oog"  of zesde zintuig.   Het medium is als het ware een soort van doorgeefluik die de verkregen informatie van ‘Gene Zijde’ op een zo goed mogelijke manier moet vertalen en naar buiten moet brengen

Met welke vraagjes kan je terecht bij een medium van de astrobabbel-lijn?

Er zijn vele vragen denkbaar, die je zou kunnen stellen aan een medium op de astrobabbel-lijn.

Je kan bijvoorbeeld denken aan het “contact met een overleden dierbare”, vaak zal dit een persoon zijn, maar er zijn natuurlijk ook mediums die de Gave bezitten  om contact te kunnen leggen met je overleden huisdier.

Daarnaast zijn er verschillende mediums die over de Gave beschikken  om contact te kunnen leggen met engelen en Gidsen.

waarzegster tijdschrift Dag Allemaal
AFWEZIG
Code: 1282
kaartleggen

Betty

Ervaren Lierse kaartlegster werkt met de Runesteentjes en de Lenormand kaartjes.  Voor elk probleem is er ook een oplossing.  Betty biedt  spirituele inzichten. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Betty werd geselecteerd door het tijdschrift Dag Allemaal omwille van haar straffe jaarsvoorspellingen
de kaartlegster van Hoegaarden
AFWEZIG
Code: 1666
kaarten en pendel

Vicky

  Hallo lieve ziel, mijn naam is Vicky. Al van in mijn kinderjaren heb ik een connectie met de spirituele wereld Mijn zielsmissie bleef me steeds opnieuw roepen,... Ik ben dankbaar voor de Gave die ik heb meegekregen toen ik hier op aarde kwam en daarom gebruik ik deze nog het liefst, als medium en Twinflame coach , het liefst om anderen mee te helpen, te begeleiden en te leren vanuit je hart en ziel te leven.  Dus ook voor alles wat met tweelingzielen/twinflames te maken heeft ben je bij mij op de juiste plaats. Met mijn intuïtie en met behulp van mijn gidsen die me boodschappen doorgeven, Engelen, de kaarten en de pendel help ik anderen met inzichten, vragen en zoveel meer...   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++   Vicky werd geselecteerd door het tijdschrift Dag Allemaal omwille van haar straffe jaarvoorspellingen
bekende helderziende uit Dag Allemaal
AFWEZIG
Code: 1902
Helderziende

Chrisje

Waarschijnlijk één der bekendste Vlaamse helderzienden.  Vermaard om haar rake voorspellingen. Zij ziet en zegt ook alles ! Wilt u iets weten ? Stel haar je vraag ?!
AFWEZIG
Code: 1803
Kaartlegster

Anne

Een waarzegster die wijd en zijd vermaard is voor haar rake voorspellingen.  Anne ziet het allemaal en zegt het jou ook op de man (of de vrouw) af !  Een vast gezicht op de paranormaalbeurzen en spirituele events.  Anne durft te spreken daar waar anderen twijfelen !
Astrowinner
AFWEZIG
Code: 1950
Lenormandkaartjes

Annemie

Zodiac teken VISSEN

Een kaartlegster, waarzegster,  paragnoste of paranormaal lichtwerkster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en aanvoelend persoon.  Meestal beschikt die ook over de karaktereigenschap om  zich héél sterk te kunnen invoelen in zowel de persoon als in de situatie.

Annemie is zo een kaartenlegster  geboren is onder dit zonneteken.  Het is een lieve dame, met het hart op de juiste plaats die ook beschikt over een groot inlevingsvermogen. Haar Lenormand kaartjes zijn voor haar haar trouwe ondersteuning.

Annemie beschikt over een aangeboren Gave en voelde reeds als kind aan dat zij “anders” was.  Ze deed uitspraken die haar leeftijdsgenootjes toendertijd maar moeilijk konden vatten of verstaan.  Wat voor Annemie als doodnormaal werd ervaren kon door anderen maar slechts moeilijk worden begrepen…

Als paranormaal hulpverleenster, werkzaam op een astrolijn  staat medium Annemie  uiteraard steeds paraat  voor een verhelderend gesprek.  Annemie kan bijzonder goed luisteren en op die manier voelt ze tijdens het gesprek de problematiek zeer goed aan…

Geen vraag is voor medium Annemie dwaas of dom… elk probleem waar je mee zit , zowel het kleine als het grotere, krijgt bij Annemie ook steeds de aandacht die het verdient.  Alleen al het feit dat jij  ergens mee zit en er vervolgens met medium Annemie over kan praten is een eerste maar wel zéér belangrijke stap  in de richting van een oplossing.

Annemie kan ondertussen buigen op reeds meer dan 40 jaar praktijkervaring.  Zij wordt gewaardeerd en gerespecteerd door veel van haar collega’s.  Haar strepen in het hele astro gebeuren heeft ze ondertussen al wel verdient en ze kan terecht gerekend worden bij de  “eminence grise” van het Vlaamse paranormale wereldje.

Je kan bij kaartlegster Annemie terecht met al je levensvragen op het vlak van liefde, familie en relaties,  werk, het zakelijke, de carrière, de financiën...

Doe gerust even de proef op de som en aarzel vooral niet om haar eens te bellen, ze is er immers voor u ?!!

  

Kaartleggen met Madame Lenormand

Het ogenschijnlijk simpele en eenvoudige kaartspel  van Madame Lenormand is over de hele wereld een begrip geworden.

Marie Anne Lenormand was een Française die onder de naam 'Madame Lenormand' aan het begin van de negentiende eeuw faam verwierf door via de kaarten de toekomst te voorspellen.

Madame Lenormand ontwierp hiertoe 36 waarzegkaarten, die gebaseerd  zijn op gewone speelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten.

Marie-Anne Adélaïde Lenormand

Marie-Anne Adélaïde Lenormand werd op 27 Mei 1772 geboren in Frankrijk in het plaatsje Alençon. Als klein kind deed zij mensen versteld staan van haar uitspraken. Op haar achttiende verhuisde zij naar Parijs waar ze al snel bekendheid verwierf.   Zij heeft diverse malen in de gevangenis gezeten omdat haar uitspraken en voorspellingen héél precies bleken te kloppen.    Dit werd door sommige machthebbers als verdacht beschouwd en zeker niet in dank afgenomen.  Napoleon heeft haar diverse malen in de gevangenis gezet terwijl hijzelf en zijn vrouw Joséphine ook klant waren van haar.   Mademoiselle Lenormand is gestorven in Parijs op 25 juni 1843.

 

Germaine WC
AFWEZIG
Code: 2903
Lenormand Kaarten

Germaine

Medium Madame Germaine beschikt over een Gave.  Dat heeft haar leven er bepaald niet gemakkelijk op gemaakt.   Madame Germaine vangt  via de Engelen signalen op van mensen op die veel anderen niet kunnen waarnemen.  Haar paranormaliteit beheerst haar leven behoorlijk.   Aan de andere kant weet ze ook niet beter.  Ze is erin geslaagd om  haar Gave uiteindelijk op een positieve manier gaan inzetten om mensen te helpen door ze spiritueel advies te geven. Cliënten uit het hele land van alle rangen en standen zoeken Madame Germaine  op in haar drukke praktijk te Genk.  Ook zakenmensen, een aantal politici en bekende Vlamingen komen bij haar met dilemma’s waar ze mee worstelen.   De vragen gaan voornamelijk over liefde, relaties, kinderen, gezondheid en financiën.  Kortom alle aspecten van het leven komen aan bod.’ Als kind van wist Madame Germaine al dat ze anders was dan haar leeftijdsgenootjes.  ‘Het begon ongeveer toen ze zeven was toen ze stemmen hoorde die haar riepen.  Eerst dacht ze dat het haar moeder was of dat haar ouders bezoek hadden...   Pas rond haar twaalfde levensjaar besefte ze dat die stemmetjes haar begeleiden en bescherming boden.  Daarom kan Germaine ook andere spirituele kinderen zo goed begeleiden, ze weet immers uit eigen ervaring wat zo'n kinderen doormaken. Die moeten echt goed begeleid worden.’ Soms kan er bij een bepaald probleem wat hulp van hierboven nodig zijn.  Madame Germaine kan via haar contacten met de Gidsen en de Engelen jou helpen om die hulp ook écht te bekomen.
AFWEZIG
Code: 1907
Helderziende

Irena

Zodiac teken KREEFT Een helderziende  geboren onder het sterrenteken Kreeft  is meestal  een warm en verzorgend  persoon met een krachtig inlevingsvermogen. Ze kunnen zich eenvoudig inleven in situaties van anderen omdat ze beschikken over een grote inbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven .
Vedische Astrologie
AFWEZIG
Code: 1917
lichtwerkster

Meltem

Meltem is een spirituele lichtwerkster met specialisatie in de ayurvedische astrologie. Met haar gave zoekt ze,  samen met jou,  naar een oplossing voor elk probleem.
paragnoste uit Serskamp
AFWEZIG
Code: 2632
channeling

Zoya

Zoya is een energetisch lichtwerkster, met een sterk empathisch inlevingsvermogen.  Dit medium bereikt contacten uit de spirituele wereld. Wat men kan verwachten bij  Zoya is dat ze door haar invoelingsvermogen,  en met de hulp van haar gidsen,  antwoorden kan verkrijgen op de (levens)vragen waar u mee zit.  Daarnaast kan Zoya u ook nog bijstaan met een gepaste coaching en begeleiding op het levenspad.  Zij beschikt over een goed luisterend oor en weet je met haar stem tot rust te brengen.  Aan haar heb je echt een spirituele vriendin voor het leven... Zoya ontdekte haar Gave  zwanger was van haar eerste zoontje.  Ze zag   steeds een soldaat zitten op het dak van een vervallen buurhuis.  Achteraf bleek dit te gaan om haar overleden grootvader.    Als u graag het volledige verhaal van haar persoonlijk  verneemt, bel haar dan gerust eens op via de lijn.  Misschien kampt uzelf ook wel met dergelijke ervaring en kan zij u begeleiden om hiermee om te gaan...  
waarzegster
AFWEZIG
Code: 2023
waarzegkaarten

Rajel

Medium Rajel zal voor jou de kaarten lezen en interpreteren.  Op die manier kan er gezocht worden naar antwoorden.  Rajel reikt jou de handvaten aan die nodig zijn...                                                                                                                                                    ... om tot de juiste weg te komen.  Door het stellen van rechtstreekse vragen gaan de begeleidende Gidsen van Rajel en van  jou antwoorden. De pendel is hier het medium.   Moe, futloos, ziek? Een gestoorde energie kan leiden tot psychisch of fysische klachten.  Healing zorgt voor het in balans brengen van de energiebanen en chacra's.  Rajel is ook dieren fluisteraar  

Op consultatie

Eerst zal er een kennismaking gebeuren en wordt er in gevoeld en gezocht naar de  kern van het probleem. Nadien word er gewerkt op de kern van het probleem en worden er handvaten aangereikt waarmee je aan de slag kan gaan. De consultaties verlopen in alle strikte vertrouwen.
AFWEZIG
Code: 1998
Medium

Mariëlle

Zodiac teken VISSEN

Een medium, waarzegster,  paragnost of paranormaal hulpverlener of –coach  met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en aanvoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap van  zich héél sterk te kunnen invoelen in zowel de persoon als in de situatie.

Medium Mariëlle biedt dan ook vooral een luisterend oor  bovenop haar sterke  inlevingsvermogen.

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  staat medium Mariëlle  altijd open voor een verhelderend gesprek.

Geen vraag is voor medium Mariëlle immers te veel  of te gek… elk nijpend probleem, zowel klein als groot, verdient en krijgt ook bij haar steeds voldoende aandacht.  Het feit alleen al dat jij  ergens mee zit en er vervolgens met medium Mariëlle kan over praten is al een eerste belangrijke stap in het zoekproces naar een oplossing.

Maar Mariëlle gaat uiteraard  veel verder dan enkel maar het beluisteren van  jouw verhaal.

Ze gaat  samen met jou ook de zaken ook verder analyseren.  Wat waren de oorzaken en wat zijn de gevolgen van eerdere beslissingen ?  Soms kunnen de problemen namelijk ook zodanig complex zijn of zich mettertijd opgestapeld hebben dat het héél lastig is om ‘het hele kluwen in één keer te ontwarren’.  Wat Mariëlle vervolgens samen met jou gaat doen is kijken waar bij jou de  prioriteiten liggen   : wat vind jijzelf belangrijk  en wat wil jijzelf veranderd zien?

Mariëlle is een medium, ze is geen gewone waarzegster, fee of heks en ze heeft ook geen toverstaf… Dat laatste is trouwens enkel in sprookjes !..

Mariëlle gaat jou via haar Gave spiritueel gaan coachen Ze gaat hierbij  volledig in trance waarbij ze haar geest leegmaakt om zich volledig en diepgaand op jouw probleem te kunnen concentreren en zich ten volle te kunnen invoelen op jouw situatie.  Daarbij wordt medium Mariëlle bijgestaan en krijgt zij ook hulp van de spirituele wereld via de Engelen en haar Gidsen

Marielle is héél sterk in het aanvoelen van energieën en dit maakt het voor haar eenvoudig om    contacten te leggen met de spirituele wereld.  Ze werkt met de Lenormandkaartjes en ze  verzorgt ook bloemenséances bij haar thuis en op Paranormaal  beurzen.  Ook voor evenementen, individuele en groeps consulten en (privé)feestjes is zij (steeds op afspraak) te boeken en af te huren…

Mariëlle is zeker gen onbekende in het Astro wereldje, ze staat jaarlijks met haar jaarvoorspellingen in het tijdschrift Dag Allemaal en was reeds te zien in tal van TV programma’s

Bloemenséance / bloemenpsychometrie :

 “bloemen geven meer af dan enkel en alleen geuren en kleuren”

Bloesempsychometrie is een oeroude spirituele discipline, waarbij persoonlijke boodschappen, die de bloemen bevatten, ontsloten worden.

Sommige paragnosten kunnen aan de hand van een meegebrachte bloem die enkele dagen in huis heeft gestaan of die iemand een tijdje heeft vastgehouden meer vertellen over die persoon.

Dit gebeurt tijdens een bloemenséance.

Een bloemenseance wordt meestal in groepjes van tien tot twintig deelnemers georganiseerd. Iedereen brengt drie bloemen mee. Hoe groot of duur deze zijn, heeft een enkel  belang,  het is wél belangrijk dat je ze zelf hebt uitgekozen.

Die boodschap zit namelijk verborgen in de energie die jij aan de bloemen meegeeft wanneer je ze uitkiest, maar ook in de bloem zelf. Want vorm, kleur, grootte, het kan  allemaal iets over jou vertellen :

    Gesloten knopjes duiden bijvoorbeeld op plannen die nog moeten worden uitgevoerd.

    Veel blaadjes suggereren afspraken, verbintenissen, vrienden en familie.

    Een enkelvoudige bloem verklapt dat je alleen bent.

    Wanneer de bloem hoog boven de blaadjes uitsteekt, dan ben je een  onafhankelijk persoon en koester je  veel ambities.

    Een bloem in volle bloei wijst dan weer op wijsheid.

    Het onderste derde van de bloem vertelt over je verleden, verkleuringen op de stengel duiden op belangrijke veranderingen.  Het middelste derde handelt over het heden en de top over de komende tien jaar.

    Rood is de kleur van passie en woede, oranje van zelfvertrouwen.  En ga zo maar door...

 
Britt
AFWEZIG
Code: 1661
helderziende

Britt

Spirituele lichtwerkster Britt is heldervoelend, helderhorend en helderziend.  Als hypnotherapeute werkt met ze met technieken als regressie en rebirthing. Ze heeft een internationaal clientèle en legt reeds meer dan 40 jaar de kaarten. Britt werkt met de Sjamaankaarten, de Orakelkaarten, de kaarten van de Aartsengelen en de chacrakaarten. Ze is ook reikimaster en gediplomeerde magnetiseuse Ze wil vooral personen met blokkades helpen om opnieuw de draad op te pakken in het leven.   Problemen zijn uitdagingen en vragen om oplossingen.   +++  Karma may be a bitch, don't let it take control over you !!  +++
Mevr. Claire
AFWEZIG
Code: 1911
Tarot

Claire

Mevr. Claire kan je via de Tarot helpen met keuzes en beslissingen op je levenspad.  Het leven zit vol uitdagingen.  Via haar Gave en haar klare inzichten komen de oplossingen.
waarzegster Lady
AFWEZIG
Code: 4020
Numerologie

Renata

Renata is  een ervaren Poolse kaartlegster en medium die werkt met verschillende Tarotdecks.   Haar specialiteit is de Chinese astrologie en de numerologie  .
astrolijn
AFWEZIG
Code: 1977
Medium

Patje

Medium Patje voorspelt u feilloos de toekomst, en dit door middel van de pendel en zijn kaarten.  Patje heeft een goed doorzicht en inzicht in elke situatie en probeert u met raad en daad bij te staan.

Wat is een spiritueel medium of helderziende en hoe werkt zo iemand?

Veel mensen gaan al eens op consultatie bij een spiritueel begaafd persoon met de bedoeling om op die manier een zeker inzicht te verkrijgen over wat de toekomt hem/haar nog te bieden heeft, maar hoe werkt dit nu eigenlijk?   Het is zeer moeilijk om een zesde zintuig juist te omschrijven,  hiervoor zijn immers geen wetenschappelijke bewijzen voorhanden.  Een korte verduidelijking kan dan ook handig zijn om inzicht te krijgen over de wijze waarop mediums, paragnosten en andere professionele lichtwerkers juist te werk gaan.

Korte verduidelijking  :

Als je overweegt om een betaald consult te nemen bij een professionele lichtwerker, kan het aangewezen zijn om ook eens eerst te checken of die persoon  ook geschikt is om jou te helpen.  Met enkele handige tips  is het gemakkelijker om niet de weg kwijt te raken in het ruime aanbod van mediums, paragnosten, helderzienden en waarzeggers.

Medium of paragnost ?

Allebei   beschikken ze over een soort van ‘derde oog’ of ‘zesde zintuig’ en kunnen ze zich op de energie van mensen invoelen.  Dat invoelen is eerder een persoonlijke ervaring en is dan ook sterk afhankelijk van de consulent zelf en kan zelfs beïnvloedt worden door de plaats en het tijdstip van het consult.  Het grote verschil tussen beiden is dat een paragnost invoelt op de energie van levende mensen of dieren en dat een medium ook de energie van overledenen kan aanvoelen.  Bekijk dus best vooraf wat je juist wilt en laat dat mee je keuze bepalen.  Dit kan je veel tijd en geld besparen. Wens je dus nog een vraag te stellen aan een overleden persoon, of word je bijvoorbeeld geplaagd met geesten of entiteiten in huis? Dan kan je best te rade gaan bij een medium.  Dat is immers hun domein.  Stel hen ook vooraf de vraag of ze ervaring hebben met jouw probleem.  Niet elk medium kan bijvoorbeeld de energie in een huis zuiveren.

Wil je weten waar het gedrag van een levend persoon in jouw omgeving vandaan komt of wat je eigen onbewuste zorgen zijn, dan kan je best te rade bij een paragnost.  Sommige mediums kunnen evengoed op een levend persoon invoelen en dus op die manier evengoed het werk van een paragnost doen.

Helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderruikend.

Iemand die zichzelf als heldervoelend omschrijft, werkt vooral met het waarnemen van gevoelens van anderen. Die persoon neemt als het ware de gevoelens over van de persoon waar hij/zij informatie over probeert in te verkrijgen. Helderzienden krijgen dan weer vooral beelden door. Dit kan op twee manieren: een visioen, of een beeld van iets dat zich op een andere plaats of tijdstip bevindt.  Die beelden kunnen vaag of scherp zijn, het kunnen ook flitsen zijn. Dit kan een mogelijke manier zijn waarop een medium zijn informatie doorkrijgt.   Helderhorenden krijgen dan weer vooral gesproken woorden en zinnen door. Mediums die hun gidsen en geesten kunnen horen, noemt men helderhorend.  Soms kunnen gedachten van anderen ook in een gesproken vorm worden waargenomen. Dus telepathie kan een vorm van helderhorendheid zijn.   Helderruikende personen ontvangen geuren en smaken.  Zo is er bijvoorbeeld een bekend Oostvlaamse medium Mevrouw Claudine die bekend staat om haar bizarre geurgave.  Telkenmale ze een strontgeur waarneemt op een plaats waar men die niet direct verwacht weet ze keer op keer de dood aan te kondigen.   Alle combinaties zijn mogelijk en niet zelden beschikt een medium over een mengvorm van die verschillende disciplines samen. Iemand kan bijvoorbeeld heldervoelend en helderhorend zijn, maar geen beelden krijgen. Sommige mediums en paragnosten hebben een complete Gave en krijgen dus alles door als een soort van film met klank, beeld, geur en emotie.  

Divinatie

  Sommige lichtwerkers bedienen zich van hulpmiddelen om hun Gave te ondersteunen.  Dat kunnen o.m.  speciale waarzegkaarten zijn, een pendel, kristallen bollen, een wichelroede, theeblaadjes, de lijnpatronen in iemands handpalm, runenstenen, ...  Zowat alles, tot zelfs de ingewanden van dieren toe, zijn in de loop der eeuwen als divinatiemiddelen aangewend.  Welk accesoires er tijdens jouw consult gebruikt worden, is op zich niet zo belangrijk.  De waarheid is dat die divinatiemiddelen dienen als een soort van extra ondersteuning bij het invoelen en dus op die wijze de leidraad kunnen vormen tot de inzichten, maar in sommige gevallen ook gewoonweg overbodig zijn.  Eigenlijk zijn ze gewoon de vertaling van wat de paragnost of het medium waarneemt met hun zesde zintuig…  

Wees voorzichtig want niet iedereen handelt even eerlijk.  Bepaalde personen kan je beter kaartlezers in plaats van kaartleggers noemen.  Bij de tarot bijvoorbeeld, heeft elke kaart haar betekenis en vertelt je een deel van een verhaal, maar het is de interpretatiekracht en kennis en de juiste vertaling in jouw verhaal en situatie, die de uiteindelijke waarde van het consult bepaald.  Krijg je het gevoel dat je tijdens een legging meer over de tarot dan over jezelf aan het leren bent, dan kan je er zelf je conclusies uit trekken…

 

Waarzeggerij

  Waarzegsters of waarzeggers zijn mensen die de toekomst kunnen voorspellen. De waarheid is dat ze bepaalde mensen en hun karaktereigenschappen zodanig sterk kunnen aanvoelen, dat ze ook de toekomstige patronen of mogelijkheden kunnen inschatten of in visioenen zien, maar deze gegevens liggen nooit helemaal vast.  Kortom:  toekomstvoorspellingen worden beter altijd met een korreltje zout genomen .  De toekomst kan niet exact voorspeld worden.  Als een consulent je zwart op wit garandeert dat iets gaat gebeuren, is dat dikwijls een gelukkige gok, maar je zal ook merken dat als je tien waarzeggers raadpleegt, je misschien wel tien verschillende voorspellingen te horen zal krijgen...     Beschouw waarzeggerij daarom eerder als volksvermaak dan als echte leidraad.  Correcte mediums en paragnosten zullen je nooit zwart op wit de toekomst voorspellen en ze zullen je ook duidelijk maken dat elke vorm van divinatie alleen tot doel heeft om inzichten te verstrekken en je toelaat om je mogelijkheden te gaan verkennen, absolute zekerheid is daar nooit bij.  Toekomst voorspellen is trouwens in België nog steeds bij wet verboden.  Maar die wet dateert nog uit de tijd van Napoleon en wordt nog maar héél zelden toegepast.  

Welke vragen kan men zoal stellen?

  Veel mensen stellen vragen over iemand anders. Wat denkt of vindt die persoon van mij?  Is dat een vraag om aan een spiritueel consulent te stellen?  Je kan jezelf afvragen of dit wel altijd ethisch verantwoord is.  Als je geen duidelijke vraag stelt, krijg je ook geen duidelijk antwoord.  Veel mensen stellen verkeerde vragen en krijgen hierdoor ook  geen inzicht.  Als je voor een consult betaalt, bereid het dan ook goed voor, maak een lijstje vooraf en stel vragen waarvan het antwoord tot inzichten kan leiden in jouw situatie.   Een consult bij een medium of paragnost heeft geen enkele juridische waarde.  Als je bijvoorbeeld denkt dat je partner je bedriegt kan je dat gegeven voorleggen. Een spiritueel consulent kan dat invoelen en zo mogelijk ook bevestigen, maar het zal je geen juridisch bewijs opleveren dat je tijdens een mogelijke scheidingsprocedure kan gebruiken. Het is voor Spirituele hulpverleners dan ook verboden om uitspraken te doen over medische vragen en zeker geen diagnose stellen. Hiervoor zijn enkel artsen bevoegd. Een correcte lichtwerker zal je dan ook steevast doorverwijzen naar een dokter voor dit soort dingen. Een consult is pas waardevol, als je er de meerwaarde van wil inzien dat kan leiden tot inzichten   van je problematiek en ze ook zelf wil oplossen aan de hand van die inzichten.  

Wat kan er zoal fout gaan?

 

Veel mensen worden soms afhankelijk van de voorspellingen van mediums en paragnosten en verliezen hierdoor hun eigen gevoel voor verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld: iemand die al een tijdje werkeloos is vraagt aan een medium of hij/zij spoedig werk zal vinden. Het medium zegt dat er een mooie baan zit aan te komen binnen het jaar. Deze persoon houdt op met solliciteren en wacht tot die baan er ook effectief komt. Het jaar gaat voorbij en die persoon is kwaad op het medium, omdat die baan er niet is gekomen. Idem dito met de student die naar het medium belt met de vraag of hij zal slagen in zijn examen.  Het medium bevestigd dat die kans er duidelijk is.  Vervolgens gaat hij met zijn maten op café en doet hij zijn boeken niet meer open : het resultaat laat niet op zich raden en de student zakt voor zijn examen…

  Dan is er nog het wetenschappelijk aangetoonde ‘self fulfilling prophecy’, dat houdt in dat je juist gaat leven en je gedragen naar het advies van het medium.  Iemand die bijvoorbeeld al een tijdje radeloos single is en zijn/haar geloof in de liefde verloren is, krijgt van een medium te horen dat er een liefdevolle nieuwe partner gaat opduiken. Vervolgens daat die persoon er onbewust zo zeer weer in geloven en komt die uiteindelijk opnieuw iemand tegen waar het mee klikt.  Een consult kan dus best een positieve stimulans zijn die een vastgeroeste situatie weer kan activeren en uiteindelijk kan leiden tot een happy end. Ook kunnen mensen lijnrecht tegen het advies van het medium ingaan. Bijvoorbeeld: een medium raadt ten stelligste af om een bepaalde eigendom te kopen. De klant slaat het advies in de wind en gaat toch over tot de aankoop van het pand. Deze persoon gaat er dan uiteindelijk ook zelf  in wonen en er duiken een pak verborgen gebreken op, waar het medium hem voor waarschuwde…   Gebruik dus met andere woorden altijd je eigen gezond verstand en ga  je eigen verantwoordelijkheden zeker niet uit de weg. Als je de toekomst écht wilt kennen, dan moet je vooral ook beseffen dat je zelf meer in de hand hebt dan je denkt. Spirituele consulten zijn dus enkel waardevol, als je inzicht wil om je toekomst zelf in handen te nemen. Niemand kan die voor jou voorspellen.  
Bel nu ook voordeliger...
met de strafste Vlaamse topparagnosten... VIA DE BELCREDITS
03 500 46 46
www.astrovaria.be